Palvelumuotoilua Pro Viljavarasto ry:lle

Kuluneen reilun puolen vuoden aikana Eevastiina Rindell  on perehtynyt ja tutkinut aihetta palvelumuotoilu Salon vanhan viljvaraston kontekstissa. Hän valmisteli oman näkemyksensä mukaan mylly- ja viljavarastorakennuksen tulevaa käyttöä varten suunnitelman tiloihin tulevista palveluista keskittyen toisen, kolmannen ja neljännen kerroksen tiloihin. Kokonaisuudesta tuli hänen palvelumuotoiluopintojensa opinnäytetyö (Palvelumuotoilija YAMK, 2017).

Perimmäinen tavoite on pelastaa upea rakennus Salon keskustassa ja antaa se kaupunkilaisten käyttöön sekä parantaa Salon imagoa. Tämän saavuttamiseksi palvelumuotoilun tavoitteena on luoda toimiva suunnitelma siitä, mitä toimintoja Viljavarastolla tulee olemaan ja miten ne palvelevat asiakkaita. Tiivistelmän Eevastiinan työstä,  Palvelumuotoilun tuloksia Pro Viljavarasto ry:lle, voi lukea  tästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s