Liity Pro Viljavarasto ry:n jäseneksi

Kiinnostaako yhdistystoiminta ja vanhan maamerkin kohtalo Salon keskustassa? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tukemaan ja tekemään tätä kiinnostavaa projektia!

Kutsumme nyt toiminnastamme kiinnostuneita jäseniksi Pro Viljavarasto-yhdistykseen! Valitse sinulle sopiva jäsenyys:

  • Varsinainen jäsen. Jäsenmaksu 20€/vuosi. Varsinaisella jäsenellä on puhe- ja äänioikeus vuosikokouksessa ja mahdollisuus osallistua aktiivisesti yhdistyksen toimintaan ja toimikuntatyöskentelyyn.
  • Kannatusjäsen (yritys tai yhteisö). Jäsenmaksu 200€ /vuosi.

Vuosikokouksen hyväksymässä talousarviossa yhdistyksen jäsenmaksutuotoilla katetaan yhdistyksen tavoitteen täyttämisestä aiheutuvia kuluja. Tällaisia ovat mm. erilaisiin tapahtumiin osallistuminen, markkinointimateriaalit, yhdistyksen sihteerin puhelin- ja työvälinekulut sekä itse rakennukseen liittyvät selvitykset ja tutkimukset. Tule siis mukaan pelastamaan viljavarastoa ja Salon keskeistä maamerkkiä. Pienelläkin panoksella on merkitystä!

Tutustu yhdistyksen sääntöihin: Yhdistyksen säännöt 04052016 ja liity sen jälkeen jäseneksi täyttämällä jäsenhakemus tästä

Jos jokin asia mietityttää, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Yhdistyksen sihteerin, Tanja Virtasen, tavoitat parhaiten sähköpostitse osoitteesta proviljavarasto@gmail.com. Olemme aktiivisia myös kaikissa some-kanavissa.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Pro Viljavarasto ry
Hallitus

Facebook: www.facebook.com/proviljavarasto/
Twitter: www.twitter.com/proviljavarasto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s