Osallistu kyselyyn!

on

SSO:n vanha viljavarasto on tärkeä maamerkki Salon keskustassa. Se näkyy ja nyt toivottavasti myös kuuluu kauas Pro Viljavarasto hankkeen myötä. Mitä mieltä sinä olet asiasta? Mitä viljavarastoon pitäisi tulla? Mitä rakennus merkitsee sinulle? Mitä muistoja siihen liittyy?

Vastaa kyselyymme ja kerro ajatuksesi ja mielipiteesi aiheesta. Vastaaminen kestää alle viisi minuuttia. Vastaukset käsitellään nimettömiä. Tuloksia käytetään Pro Viljavarasto hankkeen valmistelussa ja viestinnässä. Kyselyn järjestää Pro Viljavarasto ry yhteistyössä Q-Tutkimuksen kanssa.

Osallistu kyselyyn TÄSTÄ LINKISTÄ!

Kysely on auki 7.8. saakka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s