Kesäilta Viljavarastolla keskiviikkona 21.6.2017.

Tervetuloa kuuntelemaan Viljavarastolle, mitä hankkeelle kuuluu! Järjestämme infotilaisuuden, johon kutsumme Salon keskustan ja asemanseudun kehittämisestä kiinnostuneita tahoja mukaan.

Luvassa on kolme eri esitystä (yhteensä noin tunti), joiden jälkeen jää hyvin aikaa vapaaseen keskusteluun. Tilaisuus pidetään klo  17.00 – 19.00 Viljavarastolla (Mariankatu 12).

Ensin arkkitehti Salla Törmänen esittelee meille diplomityönsä ”Salon myllyn ja viljavaraston korjaussuunnitelma” ydinkohdat (Oulun yliopiston arkkitehtuurin tiedekunta, arkkitehtuurin historia ja korjaussuunnittelu, 2017).

Sen jälkeen sisustusarkkitehti Janni Areva kertoo kuluvan vuoden aikana kiinteistölle tehdystä konseptointityöstä ja saamme hieman vihiä siitä, miltä tilat voisivat näyttää kunnostettuina.

Lopuksi arkkitehti Panu Lehtovuori käsittelee Viljavaraston ja sen lähiympäristön (Salon asemanseudun) mahdollisuuksia sekä laajemmin Saloa ja Salon seutua osana eteläisen Suomen jatkuvasti tiiviimmin verkottuvaa työssäkäyntialuetta. Esillä on tuoreita sosiaalisen median ja mobiilin datan pohjalta tehtyjä analyyseja, jotka voivat toimia herätteinä Salon lähivuosien valinnoille ja kaupunkisuunnittelun painotuksille.

Tilaisuus on kaikille avoin – tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s