Joulutapahtuman taikaa – kiitos Salo!

Kiitos salolaiset kun tulitte sunnuntain 18.12. tapahtumaamme sankoin joukoin! Viljavaraston joulu -lähiruokatapahtuma houkutteli paikalle arviomme mukaan parituhatta vierasta ja paikalla olleet reilut parikymmentä lähiseudun lähiruokatuottajaa olivat erittäin tyytyväisiä päivän antiin. Opastetuille kierroksille osallistui lähemmäs 400 ihmistä. Kiinnostus oli aitoa ja saimme paljon positiivista palautetta hankkeellemme.

Yhdessä homma hoidetaan!

Sanotaan että vieraathan ne juhlan tekevät. Onneksemme meillä oli myös liuta talkoolaisia mahdollistamassa nämä juhlat. Kysyimme muutamilta millaiset fiilikset heille jäi tapahtumaan osallistumisesta. Alta löydät heidän terveisiään sekä kuvaraporttia päivästä. Kiitos aivan kaikille jotka olitte osaltanne mahdollistamassa huikeaa päivää ja tapahtumaa! Yhdessä tekemällä hommat hoituu ja meillä kaikilla on parempi olla.

Kuvat: Outi, Wilma, Tanja ja Anne. Klikkaamalla kuvia, näet ne isompina.

Lähiruokamyyjäiset

”Siis aivan mahtavaa!! Oli upea hetki kun ihmiset alkoivat saapua Viljavarastolle ja vielä niin sankoin joukoin. Myyjäispuolella oli ihana tunnelma ja sitä oli todella hienoa kuvata. Ihmiset samalla ihmettelivät ja ihastelivat paikkaa ja myytäviä tuotteita. Olen täysin sitä mieltä, että ensi vuonna tarvitsemme samanlaisen tapahtuman!!”
Wilma – sometus ja valokuvaus

”Raikkaasti päivitetty versio perinteisistä joulumarkkinoista. Kaupunkikulttuuria Salon sydämessä, ainutlaatuisessa miljöössä. Hienosti suunniteltua tunnelmavalaistusta myöten alusta loppuun loistavasti toteutettu tapahtuma.”
Lauri – DJ

’Onpas täällä porukkaa’, oli ensimmäinen ajatukseni, kun kurvasin paikalle noin puoli tuntia tapahtuman alkamisen jälkeen. Muusikko elää kuulijoistaan, ja väkeä tosiaankin riitti – myyjäistila pysyi tasaisen kansoitettuna molempien settiemme aikana. Ihmiset tuntuivat olevan hyvällä tuulella ja aidon kiinnostuneita rakennuksesta ja sen tulevaisuudesta. Ja jos useampikin myyjä myi ’ei-oota’ ennen tapahtuman loppua, voi kai puhua melkoisesta sukseesta. Roheassa ympäristössä pidettävälle myyjäistapahtumalle tuntui olevan selkeä tilaus, ja tila taipuisi varmaan muunkinlaisiin tapahtumiin. Hieno tapahtuma!!” Esa – muusikko, Duo Iäni

”Hieno päivä! Emme ikinä osanneet varautua näin suureen kävijämäärään. Vaikka ennakkovarauksia tuli vähän, saimme hyvää palautetta yleisöltä. Lähiruoka kiinnostaa sekä tuottajia että kuluttajia. Kiitos kaikille! Mukana ollaan seuraavallakin kerralla.”
Minna – ennakkovarausjärjestelmän järjestäminen, myyjien kontaktointi

Opastetut kierrokset

”Ihana päivä! Paljon hyväntuulisia ja iloisia ihmisiä. Viljavarasto kiinnosti todella ja opastettuja kierroksia tulikin vedettyä aikamoinen määrä. Myyjien tuotteet sopivat todella hyvin kyseiseen tapahtumaan, ja löysinkin täydellisesti sopivan lahjan eräälle perheenjäsenelle 😉 ” Mari – opaskierroksia

”Todella hieno tapahtuma, oli hienoa olla mukana. Myös vierailijat vaikuttivat tyytyväisiltä ja kiinnostuneilta. Viljavarastoprojektista kyseltiin ja seinille kiinnitetyt fiilistelykuvat sekä arkkitehdin suunnitelma herättivät suurta kiinnostusta.”
Eevastiina – myyjien värväystä ja opastusta, paikan koristelua, taukotuurausta, projektin esittelyä

”Olipa huikea päivä! Osasimme odottaa kiinnostusta sekä paikkaan että lähiruokaan, mutta salolaiset todella palkitsivat työmme tulemalla paikalle isolla joukolla. Uskomattoman hienoa! Palaute kierroksilla oli positiivista ja ihmiset tuntuivat toivovan samaa kuin mekin – että viljavarasto saa uuden elämän! Kiitos, kiitos ja kiitos!”
Anne –  ennakkomarkkinointi, paikan koristelua ja opaskierroksia

”Opastetuille kierroksille riitti porukkaa. Paikoin oli työlästä varmistaa, että kierroksille osallistuneet olivat huomanneet ilmoittautua ennakkoon, oli sen verran kiinnostava yläkerta. Väenpaljous oli yllätys muutenkin, etenkin kun jo heti yhdeltätoista oli tupa turvoksissa.” Juhani – järjestyksenvalvontaa

Näin tehtiin Viljavaraston joulua

”Outin kanssa soittelimme myyjiä lävitse ja alku oli hieman nihkeää. Jossain vaiheessa kiinnostus kasvoi ja myyjät alkoivat ottaa itse yhteyttä, lopulta tulijoita olisi ollut enemmän kuin mahtui. Sopu sijaa antoi ja kaikki saatiin sopimaan. Tapahtuman lopussa myyjät toivoivat uutta tapahtumaa ja pääsiäistä esitettiin sopivaksi ajankohdaksi. Muutama jopa totesi, että tapahtumassa oli koko joulukauden myyjäisten paras tuotto! Tungos oli aikamoinen ja enempää ei juuri olisi väkeä mahtunut. Kaikki sujui kuitenkin hyvin ja ihmiset olivat hyvillä mielin. Kunnolla ei ehtinyt edes istahtamaan päivän mittaan, kiirettä piti!” Tanja – pääorganisaattori

KIITOS!

One Comment Lisää omasi

  1. Tuija Uhre sanoo:

    Kyä täytyy sanoa että oli todella onnistunut tapahtuma oli porukkaa ja kaikki kulki hymy huulilla.Tällaiset tapahtumat vetäävät salolaisia yhteen ja mukava kun on jotain iloista mukaansatempaavaa touhua kun sitä toistakin touhua aina välillä sataa niskaan Kiitos

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s